DIY - Planteophæng på 5 minutter

Verdens bedste chokoladekage

Det her er verden bedste og nemmeste chokoladekage- og så er det ikke engang løgn…

200 g mørk chokolade – 75 g smør – 300 g sukker – 3 æg – 2 dl mel

Smelt chokoladen over vandbad og lad smørret smelte i den varme chokolade.

Rør æg, sukker og mel sammen med et piskeris. Bland chokoladeblandingen i.

Dejen passer lige ned i en 28 cm’s springform – eller et lasagnefad, hvis du vil skære den ud til brownies.

175 grader i ca. 35 min

Og det bedste er, at den slet ikke feder. Og hvis den mod forventning alligevel feder – så er det fordi, du ikke har spist nok.

Selv tak😘

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - Planteophæng på 5 minutter