2018 i kage

Her har jeg samlet nogle af de kager, vi har spist i 2018 i det lille graa hus. Du kan se det som en form for serviceydelse. Nu behøver du ikke gå på 1. januars-slankekur, for i det lille graa hus er vi meget tykkere, vi drikker mere og vi spiser helt sikkert mere kage. Det er faktisk lidt ligesom at se “de unge mødre” – hvor man på 20 min’s sendetid kan gå fra at føle sig som en (i bedste fald) middelmådig forælder til at stråle i alt sin glory som pædagogisk connoisseur. Selv tak.

Året starter som altid blidt op med fastelavnsboller. – Begge slags, vi favoriserer ikke i det lille graa hus; alle boller er velkomne, – med eller uden fløde.

Som det fremgår ret så tydeligt af billedernes æstetik, vil jeg på det her tidspunkt gerne være meget bloggeragtig. Der er både blomster, (tapas)bræt og bkaffe – de tre blogger-B’er…

Foråret kommer vi igennem på hindbærsnitter. Stadig med bloggertouch, omend jeg nu er blevet en del mere doven – og allerede også federe.

Sommeren følger med “coli-horn” (når man har børn med i køkkenet må der jo beregnes lidt bakterieindtag…)

Sommeren er varm, og kaffen er naturligvis skiftet ud med Vodka og sparkles. Sommeren indeholdt endvidere et noget kuldsejlet projekt, da jeg ihærdigt forsøgte at få Aqua d’Or til at gøre mig til en form for ambassadør i forbindelse med mit enorme forbrug af deres opblandingsprodukter. Det failede totalt, og jeg havde bare min lange næse… og gik over til gin og lemon i stedet…

Så var der børnefødselsdage… Orgier af sukker, der gav bagslaw i, at ungerne pludselig ville have gulerødder og rugbrødder (- og vi overvejede, om der kunne være sket en forbytning ved fødslen)

En failed enhjørningkage- og endnu et failed forsøg på at lære Eva at sige enhjørning i stedet for “enbjørning”

En slangekage til Herman. Og den er jo genial og har reddet mangt et last-minute børnearrangement for mig og ikke mindst mine stakkels unger…

Pandekager med is… Naturligvis – i stakke, tak.

– Og så julen; åndssvagt grimme børnebagte småkager. Og sikke et ego…

Den obligatoriske julehundelort.

Og hjemmebagt chokolade opfedelse – og kransekage i lange baner…

Og se, nu kan du bare have det så godt med dig selv. For det her er bare toppen af isbjerget. I er meget sundere hjemme hos jer. Godt nytår og selv tak.

Vi ses ved pølsevognen senere…

Møs fra det lille graa hus😘

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *