2018 i kage

Ting, man kan sige til mænd – for at få sin vilje…

I dag sad vi omkring frokostbordet på mit arbejde, da min søde og smukke kollega fortæller, at hendes mand gerne vil have et meget stort TV- og at hun som følge deraf, så har fået lov til at få – en teakskænk. “Har fået lov til”, er formuleringen, jeg hænger mig i.

Manden blander sig stort set ikke i vores indretning. Det er lidt ligemeget for ham, om han synes stolen er grim- til gengæld – er han ikke så god til stole, der er dårlige at sidde i. Det er fair nok – det retter jeg mig efter.

Men samme skønne forsamling af kolleger fyldt af livsvisdom – der bør deles – kunne da også byde på ting, man kan gøre eller sige til mænd – for at få sin vilje (-nogle af dem har jeg naturligvis fundet på – men her lader jeg som om, det er nogen andre, der har sagt det, så I ikke dømmer mig)

Top 5:

  1. Lyv: Sig: “Men det har vi altså aftalt”. Mænd kan ikke huske en skid. Det er et fact. Brug detaljer, når du lyver. sig: ” Kan du ikke huske derovre ved din mor, da vi spiste boller, der sagde du – det er fint med en orange sofa!” (ja, nu er det jo et tænkt eksempel…)
  2. Indgå i en forhandling: Det er det, min kollega har gjort, men det er en kedelig løsning. Lige pludselig står du med en mand, der tror, han skal have et topnøglesæt (ja, hvad ved jeg om, hvad mænd ønsker sig) – hver gang, du skal have et par sko.
  3. Smigr: Dem, der siger med smiger kommer du ingen vegne, lyver. “Skat, du har da egentligt nogle ret store muskler…” eller “Aj men, der er du bare sååå klog…” Virker hver gang… “Tror du virkelig, jeg er så nem?” – Ja tak, det tror jeg!
  4. Lok! Du ved hvordan;-)
  5. Tud: Den sidste udvej er at tude. Ingen ordentlig mand kan lide at se sin kvinde tude. Og han vil i hvert fald ikke have hængende på sig, at han fik hende til det. Denne her effekt skal man ligge passe på med at drive rovdrift på, for så mister den sin kraft. Det er altså sidste udvej, men den virker hver gang…

God fornøjelse og selv tak

Møs fra det lille graa hus

 

1 kommentar

  • Nanna

    Man kan også få dem til at tro, at det var deres egen geniale idé. Og endelig huske at rose dem, når de har fikset det. Mænd er ikke så komplicerede

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2018 i kage