Mit nye soveværelse💗

Lidt om mig

Hej med dig og velkommen til min blog – især hvis du ikke har været her før.

Her har jeg samlet lidt info om mig, os og det lille graa univers…

Jeg hedder Helle og er 39 år. Jeg bor i Silkeborg med manden og vores to børn, Eva og Herman på 6 og 4 år, som vi ikke rigtigt kan styre. Vi er heller ikke særligt gode til at få dem i bad. De er også rimeligt kræsne og spiser ikke så meget andet end rugbrødsmadder… Men de er ret sjove og glade, og det bilder vi os ind, er det vigtigste.

Det lille graa hus flyttede vi ind i efteråret 2015. Før det havde vi en bondegård ude på landet, et rigtigt håndværkertilbud, som vi købte i en lidt spontan bonderøvs-iver, og det var skide sjovt – lige indtil vi fik børn, så forsvandt renoverings og især vedligeholdelseslysten. – Og så rendte taget af laden, og det var som at være med i et afsnit af Matador – og vi var så færdige med landet…

Det lille graa hus var for mig en dyb forelskelse fra, da jeg første gang så det. Jeg vidste bare, at det var her, vi skulle være. Også selvom køkkenet lignede noget, der var løgn, og at trappen til førstesalen var købt for lille til huset og sat lidt på højkant, så man havde en fornemmelse af at glide af trinnene, når man gik på den.

Vi har stadig mange drømme for renoveringen af det lille graa hus: et nyt tag, træterrasse, et drivhus, man kan gå ud i fra huset, en tagterrasse med kig til søen og meget andet…

Egentligt startede profilen det lille gra hus, fordi der var nogen, der syntes, jeg postede lige vel mange boligbillleder på min personlige profil – og så lavede jeg en ny profil til den slags billeder… Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet, at 13.000 mennesker skulle følge med… Men fedt, at I gør…

10 facts om mig:

Jeg har verdens dårligste motorik, og jeg ligner altid lidt en øgle på billeder

Jeg elsker kaffe, gin og kage

Jeg træner kun for at kunne spise mere kage

Jeg er virkelig nærig

Genbrug giver mig et kick

Jeg er platfodet og kan ikke blive brun (hvid til rød til hvid)

Jeg hader mørdej og mørksej – og torsk – og ferskner -føj for satan

Jeg øver mig i at snakke pænere om mig selv og andre (- hvorfor jeg er stoppet med at se “date mig nøgen”)

Jeg er en gudsbenådet danser (synes jeg selv) (efter gin mest)

Jeg elsker alt, hvad der er lyserødt – også gris

– Tak fordi du læste med. – Læg endelig en kommentar, hvis der er noget, du har lyst til at læse om/mere om her på los bloggos…

Møs fra det lille graa hus…

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit nye soveværelse💗