Lidt om mig

Fantastiske gratis glæder

Let’s face it. vi har alle brugt vores penge i ferien -her er hjælp til gratis ting, du nu kan give dig til… Og ingen af tingene indebærer at gå 22 km på trækstien, selvom det også er både fint og gratis😉

Tag ud og kig på biler

Før vi  fik børn, var det mandens og min faste søndagsbeskæftigelse at tage ud og kigge på biler. Det skal helst være biler, man ikke har råd til, hvis det skal være rigtigt sjovt, – eller biler, der ufornuftige, forurenende osv. Man kan nemt komme ud og køre i et eller andet lækkert, især hvis man er et par og har taget det pæne tøj på. Man skal bare lige passe på, at man ikke kommer til at skrive under på noget, – tag det fra en, der har begået fejlen et par gange.

Besøg gamle mennesker

Det lyder måske kedeligt, men gamle mennesker udmærker sig ved stort set altid at have kage. Deres sprutbeholdning derimod lader gerne noget tilbage at ønske, medmindre man er vild med Portvin og Kijaffa. Min egen mor samler på romlikør, og det er en lidt speciel ting at få i munden – men flankeret af et styks hjemmebagt kokosmakron eller hindbærsnitte går det pludseligt an. Gamle mennesker er desuden meget leveringsdygtige i detaljer om den kommende uges vejr, spændende- og ofte forfriskende pessimistiske insights om det politiske landskab, samt mindst en lille true story om et udslet eller en hævelse.

Kig på brudekjoler

Jeg har kun prøvet det en gang, men det var klasse. I min studietid, hvor pengene jo var små, brugte min roomie, – en større homoseksuel mand og jeg en pjækkedag på at gå rundt i de københavnske brudebutikker og lade som om, vi skulle giftes. Og jeg må sige, at vi blev sublimt behandlet. Jeg kan forstå, at man i dag skal bestille tid og alt muligt, det kræver selvfølgelig lidt mere planlægning så, men det er det hele værd.

Kig på folk, der løber

Tag kaffen med hjemmefra og sæt dig på en bænk, der hvor folk løber i din by. Det er en undervurderet glæde, som helt klart er sjovest i flok. Det er det tætteste, du kommer på at være en gud. Læg mærke til, hvor længselsfuldt de løbende kigger på dig, det er fantastisk. Sæt evt. trumf på, ved at spise et stykke chokolade imens.

Dyrk sex

Det sviner lidt, – og hvis man gør det rigtigt, sveder man også lidt, men der timers gratis sjov i skidtet

#selvtak

møsser fra det lille graa hus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om mig