Ti fede spisebordstole - til under 1000 kr

Plakatguiden

Noget af det, I kommenterer allermest på, er det, vi har på væggene. Så her kommer en guide til de steder, jeg selv handler plakater – og et bud på, hvilke der er særligt fede.

Aros

Jeg er rigtigt glad for Aros – både som museum og som plakatpusher. Jeg synes, Aros har et helt særligt øje for, hvad der gør sig godt som udstillingsplakater. Jeg har haft mange plakater derfra gennem tiden. For tiden har jeg en Lucian Freud og en Shirin Neshat-udstillingsplakat fra Aros på væggene. Men denne Julian Scnabel – til 100 kr(!!!) kan virkelig også noget…

 

Kunstforeningen Gl. strand

Kunstforeningen Gl. Strand har især denne Henrik Vibskov – udstillingsplakat, som er helt fantastisk – omend, der er mange , der har den på væggen, er den stadig bare så flot. Især hvis du hænger den på en farvet væg.

Kunsten Aalborg

Kunsten er bare et fantastisk skønt – lidt Louisiana-wannabe men skidt med det- agtigt – museum. Især plakaterne fra Vilhelm Lundstrøm-udstillingen i 2018 er helt vildt flotte – og ja, jeg har en ting for Lundstrøm. Endvidere er der masser af Kvium, hvis man ikke er typen, der får mareridt af den slags.

 

Ordrupgaard

Det her er nok den webshop, jeg har henvist flest mennesker til. det er nemlig her, man kan erhverve sig den gule dame, som vi har hængende i gangen. Det oprindelige maleri er malet af Lundstrøm og er et portræt af Hanne Wilhelm Hansen, Finn Juuls kone.

 

På shoppen kan du også købe mange fine plakater af Hammershøi, bl.a. det vi har i soveværelset. De fleste plakater koster rørende 125,- Du skal påregne i hvert fald en uges ekspeditionstid.

 

Dansk Plakatmuseum

Er du til retroplakater, er Plakatmuseets shop lige noget for dig. Jeg kan især godt lide Henrik Hansens byplakater – og de gamle teaterplakater…

 

Jeg håber, du er blevet inspireret til at klikke plakater hjem…

Møs…

 

 

 

 

 

2 kommentarer

 • Camilla Kirstine

  Jeg har for noget tid siden købt plakaten af Hanne Wilhelmsen, men da plakaten er en A1 størrelse, kan jeg simpelthen ikke finde en ramme der passer til. Hvad har du gjort?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • -

   Hej Camilla
   – Jeg har skåret min til, så den passede i en 60X80 – ramme.
   Men jeg tror faktisk, at Ikea sælger 60X91 cm rammer nu, og det bliver nok pænere…
   God dag til dig
   Kh
   Helle

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ti fede spisebordstole - til under 1000 kr