6 fine kjoler til under 300,-

Shopping med en 6 årig…

Jeg har jo fået en skolepige, og det er fandme noget andet! For 4 måneder siden var stort set alt Evas tøj lyserødt – med en kanin på eller vendepailletter. Og nu kan hun godt lide mørkeblå, appelsinjuicefarvet og egernfarvet. Hun har lært begrebet oversize, og hendes smag er i det hele taget langt mere sammenhængende og sofistikeret end min.

Nå men hvorom alting er, har vi kigget på lækkert vintertøj og også klikket lidt hjem. Som altid er det mere eller mindre på budget, for Eva har ligesom sin mor også brug for en masse lækkert tøj. Vi håber, vi kan inspirere…

Den her vinterjakke har den helt rigtige farve efter Evas hoved. Og så er den billig  399,- for en lækkert jakke.

Du kan finde den her: Name-it

Guldglimmer-termostøvlerne er allerede købt hjem og i brug. Det var en mulighed for at få lært Eva Grand Prix-klassikeren “Diggelooo diggeley” , som hun i høj grad har taget til sig til stor glæde for folk omkring hende (NOT! – hun synger ligeså falsk som sin mor) Jeg har købt dem hos Molly & My til 359,- Det synes jeg egentligt er mange penge for at par gummistøvler (med foer bevares) – men Eva har overbevist mig om, at vi er færdige med de der Ecco-agtige vinterstøvler, så det gik lige…

De fine bomuldskjoler og fløjlsnederdelen er alle fra H&M til 129,- 149,- og 99,-

Den fine orange nederdel med blomsterprint er fra Name It – du kan finde den her til 139,-

 

 

Mega fine støvletter med foer fra Clarks – du kan finde dem her til den mystiske pris 409,-

Den fineste striknederdel 79,-/ guldtaske 69,-/ skjortekjole 129,-/ strikhue 79,- / cowboykjole med korte ærmer 179,- – alt fra H&M

Ellers vil jeg anbefale, at man går på loppemarkeder – især bagagerumsmarkeder og køber en masse lækkert secondhandtøj, som har været pissedyrt fra starten til næsten ingen penge. Folk er normalt ret vilde for at komme af med tingene, når de kun står der en enkelt dag, og det er altså super både for planeten og for pengepungen, at vi lige giver de ting, som intet fejler en tur mere i karrussellen…

Tak fordi du læste med…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 fine kjoler til under 300,-