Shopping med en 6 årig...

Velkommen til min nye blog

Velkommen til det nye “Det lille grå hus”

Jeg har barslet med tanken om at joine et netværk et stykke tid. Et år faktisk – når alt kommer til alt.

Grundlæggende er det et spørgsmål om to ting; sparring og cash. Jeg har som mange af jer ved, haft rigtigt meget lyst til at gå lidt videre med det her “bloggerhalløj”, men jeg har i høj grad manglet viden, skills og nogen at sparre med. Jeg er godt klar over, at jeg for det utrænede øje fremstår som lidt af et computerwiz (NOT!), men det er faktisk langt fra sandheden. Samtidig synes jeg, at jeg har flere ord, flere emner og mere kommunikationstrang i mig, end hvad der kan formuleres under de små farvestrålende kvadrater på Instagram.

Ved at blive en del af et netværk som Bloggers Delight bliver jeg fra tid til anden tilbudt at lave en lille reklamekampagne. Noget som betyder, at jeg er gået lidt ned i tid på mit rigtige arbejde, – hvilken igen kommer til at give os som familie lidt mere luft i hverdagen. Samtidig får jeg mulighed for at lave noget, jeg synes, er virkeligt sjovt. Jeg vil selvfølgelig gerne understrege, at jeg kun kommer til at reklamere for ting, jeg kan stå 100% inde for, bare så I ved det.

Jeg tænker, at jeg på “det lille grå hus” for fremtiden også vil komme til at skrive om nogle lidt mere personlige ting end hidtil. Så det bliver ikke kun farvekoder og sofapuder. Det håber jeg, I også har lyst til at læse om.

Tak, fordi du følger med…

Kærlig hilsen Helle

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shopping med en 6 årig...