En rundtur i et lille gråt hus

Det indlæg, hvor jeg kloger mig på parforhold…


På torsdag skal jeg til Hamborg med et par veninder. Det har jeg glædet mig til, og samtidig er det også lidt angstprovokerende. Det er knap 4 dage væk fra ungerne – og manden, og det har jeg aldrig prøvet før. Jeg er godt klar over, at I globetrottere derude rejser den halve verden rundt uden mand og børn, men for mig er det helt nyt.

Manden og jeg har snakket en del om det her med at gøre de ting, man har lyst til. For basically er vi for at give hinanden en hel masse plads. Og jeg vil mega gerne på loppemarkeder og kunstmuseer, og manden vil hellere brække en arm på langs. Præcis sådan har jeg det med at ligge i telt i de norske fjelde. – Og når man så ligger der i hver sin ende af sofaen med hver sin telefon og hæklede slumretæppe og bare tænker på, om Poul Erik Skammelsen i grunden ikke er kommet til at se lidt træt ud, så kan man måske ligeså godt lette røven og komme ud og opleve noget. Sammen – og nogle gange hver for sig.

Nu skal jeg jo faktisk ikke kloge mig på parforhold, men jeg tror, det er noget af det, der duer; at give hinanden lidt plads – og så finde en god serie på Netflix, som man begge gider se.

(Læs det indlæg, hvor jeg kloger mig på, hvordan man får sin vilje…)

Jeg har læst i Iform (- ja, det er mig, der læser det! – især efter jeg har besluttet mig for ALDRIG at gå på kur igen, er jeg vild med at læse om folk, der konstant er på kur…), at der er fire ting, der gør, at man bevarer gnisten i forholdet, omend kommentarerne står for min egen regning:

(Læs det indlæg, hvor jeg kloger mig på sundhed…)

1:Tænk tilbage

Det er noget med, at man skal huske på, at man engang var flottere. Engang sad brysterne helt oppe ved skuldrene, maven var fladere og fri for strækmærker. Engang havde man heller ikke hår på storetåen. Kan du egentligt huske dengang, du hellere ville ud og danse hele natten i høje sko end ligge på sofaen i pyjamasbukser med en plade Marabou? (denne her del er måske i virkeligheden lidt deprimerende)

Men der var også dengang, du synes, han var oh so sexy, når han kom kørende i sin sorte sænkede VW Polo med sort film på lygterne. Og så var der den wienerschnitzel på Edelweissspitze, og den aften i Verona. Og så kom der en baby og en mere… Og så sov ingen i tre år, men det er jo vand under broen nu.

2:Vær aktive sammen

Det er selvfølgelig klart, at man skal ud og skabe nogle nye minder sammen. Men det kan jo også være fint at opleve noget hver for sig, så man kan komme hjem og fortælle om noget andet end sit arbejde, og hvad der var på tilbud i Lidl, selvom det ofte er en ret vild samtale, der starter der…

Manden og jeg er pissegode til at gå ud og spise. Faktisk har vi en barnepige, der kommer torsdag i lige uger, – og så går vi ud. Det vil jeg gerne anbefale. Og det er både nemmere og billigere end at blive skilt.

3:Overøs hinanden med komplimenter

Her kan man nok godt prøve lidt hårdere end: “Skat, din røv ser faktisk ikke så stor ud i den der kjole” eller “Guuuud aj, kan du lukke den skjorte?” eller ” Det er faktisk imponerende, at du har fået de der synlige mavemuskler, når du stadig er så tyk” (real – life sætninger!)

4:Slæk lidt på drømmen

Husk, at selvom din mand en gang imellem kommer til at blande sig lidt i indretningen, og du lige havde tænkt, at der i hvert fald ikke skulle stå et skrivebord under det vindue, og det bare kommer til at fucke det rum helt op – bare fordi han tænker, at han skal have en fucking hjemmearbejdsplads (det her er selvfølgelig helt hypotetisk) – så betyder det ikke, at han er en idiot.

Og hvis der mod sædvane skulle være en mand eller to, der læser dette: Hvis din kæreste eller kone bare vil bestemme det hele, så er det bare fordi, at det hun bestemmer er bedst…

Jeg regner med, at jeg nu har reddet dit forhold og mit eget… Og det var også virkeligt lækket at få kloget sig…

Og så er der jo tid og overskud til at fulde sig i fire dage på Reperbahn…

Møs fra mig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En rundtur i et lille gråt hus