På jagt efter konebilen...

Julegaveønsker…

Kan du ikke finde på noget at ønske dig til jul? – så kan du bare ønske dig det samme som mig…

F.eks. den her skøre vase, der hedder noget så utjekket som “Dreadlocks” fra Jotex – 699,- Der er meget andet sjov og i øvrigt håndlavet keramik i deres nye kollektion.

Fin let oversized Kjole – også god, hvis din mand er lidt nærig. 199 ,- hos Ellos  Jeg kan godt lide kjoler med lidt ekstra svung i, som kan skjule flæskestegsmaven her efter jul.

Jeg ønsker mig lilla sengetøj – og egernfarvet sengetøj. Voila – en two in one-løsning. Og som manden siger, efter det lyserøde sengetøj, er han frisk på det meste…

Fra Sødahl og på bud hos Salling

Jeg savner at gå med ur, og kunne godt tænke mig et, som kan bruges sammen med en masse armbånd men som også er flot alene. Helt klassisk men lækkert analogt ur fra Skagen til 699,-

Jeg trænger til et par diskrete sneaks, der passer til det hele… Jeg har i forvejen et par gule Steve Madden-sneaks og fordelen ved denne model er, at sålen er lidt hævet og giver sådan en lidt højhælet feel (læs: røv) samtidig med, at det er de mest komfortable sko, der findes. Set hos Zalando til 929,-

 

“Vil du ikke hellere have noget sådan mere ægte end alt det kunstige bling?”  – Øh nej tak, masser af bling til mig. Helt fantastik – og lidt for meget – armbånd fra Pico-store til 299,-

Det her er enhver mors hedeste julegaveønske – det er det eneste rigtige, hvis du skal banke ungerne i en omgang “Fang monstret”…

Mega Nerf Gun hos Coolshop til 399,- og jeg er sikker på, at den er hver en øre værd…

Gamle Valentino ligger sikkert og bander i sin grav over, at der nu sælges tasker, der står Valentino på til den her pris. Men ikke desto mindre : fed hverdagstaske fra Valentino til 999,-

Jeg synes de her snapseglas fra Lyngby er helt vildt fede. Jeg drikker ikke snaps, men jeg kan sagtens drikke gin af dem eller bare nyde, hvor smukke de er og så endda spise kage til…

Helt casual søndagstrøje fra Mads Nørgaard – også fed til en blomstret kjole – 600 bobs – fås også i lyseblå, mørkeblå og sort.

Skøn kjole fra Saint Tropez – set hos Ellos til 599,- Jeg er vild med farven og stoffet…

Til sidst et lille råd: skulle der mod forventning sidde nogle af mine 9% mandlige følgere her og forsøge at blive inspireret til den perfekte julegave til deres kæreste, vil jeg bare sige:

Du må aldrig købe noget, hun har brug for. Kun ting, hun har lyst til.

 

Det kan godt være, at hun ønsker sig et strygejern, en ekstern harddisk eller en køkkenmaskine. Gør det ikke! Det er begyndelsen på enden. Og vær også varsom med at købe ting, der i virkeligheden er en gave til dig selv; sexet undertøj, en grill, alufælge. Du skal købe noget, hun ikke har brug for men har lyst til: sko, smykker, tøj, tasker – den slags…

Selv tak

Møs fra Helle

 

 

1 kommentar

  • Helle J

    Tak for de gode ideer og inspiration! Sikke nogle fine julegave ideer. Især vild med de jule kjoler som jeg stadig leder med lys og lygte efter at få fat på. En gave til min søster som jeg af alle steder tænkte julemands-kostumer.dk måtte have, men ak intet held der. Måske hvis jeg tænker mere som du skriver, at jeg skal finde noget hun har lyst til. Men så er der vel risiko for at det bliver en dyr julegave fornøjelse for nytårsaften i New York er hvis til den dyre side. Igen tak for dit skriv og gode inspirationer:-) Glædelig jul <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På jagt efter konebilen...