Julegaveønsker...

Kuren mod efterårsblues søges…

Det sker hver år. Men jeg kan ikke huske, at det nogensinde har været så slemt som i år. Min efterårsblues.

Så snart det begynder at pisregne og bladene falder af træerne, så får jeg efterårsblues – eller energiblues, for jeg kan knap nok stå op om morgenen, og når jeg kommer hjem, sidder sofaen som limet fast på ryggen af mig. Jeg gider ikke spille kryds og bolle med ungerne, manden skal fandme stoppe med at studse sine skæghår ned i vasken (og ikke skylle dem ud – hvad sker der for det?) – og jeg kommer ikke over at træne… Og egentligt er det helt galt at kalde den efterårsblues, for det varer helt til foråret, når jeg er blevet ligeså tyk og sur som sidste år.

Men det skal fandme være løgn!

Henover foråret og sommeren har jeg tabt godt og vel 14 kg – 12 kg ren fedt – mange tak. Og jeg gider simpelthen ikke tage det på igen – for så skal jeg jo tabe det igen – og det er pisse hårdt. Samtidig gider jeg heller ikke være sur og træt og bare ligge på sofaen og æde chokolade, – og jeg ved jo godt, at det eneste, der giver energi, er at lette røven. Men hvordan fanden gør man?

Den 25. august var jeg så skide hellig, at jeg udgav det her indlæg med de her 5 kostråd, som jeg selv syntes, var helt geniale.

 

1: Spis ting, du kan lide og nyd det

2: Spis kun til du er mæt

3: Spis flere grøntsager

4: Drik mere vand

5: Træn minimum 3 gange om ugen

 

Jeg synes stadig, de 5 råd er pissegode, men nok mest, hvis man rent faktisk overholder dem. Og jeg er stadig rigtigt god til at spise ting, jeg kan lide og nyde det, – det er resten, det halter med. Kun nogen af dem? Nope – hele lortet.

The word on the street er jo, at det hjælper ikke at være alene, så jeg tænker på, om nogen vil være med i et lille uforpligtende fællesskab, hvor man lige melder ind, når man faktisk har været ude og løbe – eller når man kun spiste et studenterbrød i stedet for fire og så kunne man klappe hinanden på skulderen – og sige: Du ser skarp ud i dag… “Tag” mig i din story på Insta, hvis du vil være med i træningsbillededelende men absolut ufrelst og kage og gin-venligt fællesskab med mig…

P.S. husk træning er også en lille gåtur eller 10 mavebøjninger…

P.P.S. husk at uden træning bliver du virkelig fed af al den alkohol og kage, du er nødt til at indtage for at komme din efterårsblues til livs.

P.P.P.S. Har du gode råd mod netop efterårsblues, så efterlad lige en kommentar og red min dag…

 

Møs fra fede…

 

1 kommentar

  • Camille

    En lysterapilampe gør underværker for mig! Har den på mit skrivebord. Glemmer jeg at bruge den i en uge, kan det virkelig mærkes på energiniveauet. Jeg er virkelig overrasket over hvor godt sådan en lampe virker. En halv time om dagen, mens man arbejder på computeren er alt der skal til. Så har jeg pludselig overskud til familie og træning plus jeg falder ikke i søvn på arbejdet 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaveønsker...