Camping-lyfe…

Vi har en campingvogn, og den er stor og grim. – Så er det sagt, men det udmærker sig også netop ved at være på størrelse med et mindre sommerhus, så nu skal den altså snart have den store tur.

Jeg skulle ellers aldrig have en campingvogn. Aldrig.

Men nu er det sådan, at jeg er meget lykkeligt gift med en, som camperede som barn og har nostalgiske minder om teltture og campingvogne, bremser, der brændte varme og pølser fra glas. Og de aller varmeste minder har han fra Norge – noget med vandløb og en rokkesten. I lang tid havde manden snakket om aut0campere, men sådan en havde vi -let’s face it- ikke råd til. Er I klar over, hvad sådan en koster i afgift?

Vi snakkede lang tid, om hvilken slags campingvogn, vi skulle have. Den skulle have en stor rundsiddegruppe, toilet, køjesenge til børnene, der skulle gerne kunne lukkes indtil børneværelset og mange andre ting… Og så skulle den naturligvis være næsten gratis. Jeg fandt på masser krav, bare så jeg var helt sikker på, at vi aldrig fandt en campingvogn, der kunne alt det.

Vi så også på en del campingvogne, og ingen af dem levede op til kravene. Men så skete der det, at jeg en søndag helt forsvarsløs og bagstiv efter en bytur blev lokket ud og se på en campingvogn, der havde alt det, jeg havde bedt om. Og der stod jeg så – og det eneste, jeg tænkte på, var, – hvornår kan jeg få pommes fritter? Og da manden sagde: ” og den koster kun 14.000″ – tænkte jeg, jamen så skide være med det. Og sådan fik vi en kæmpe spand af en Dethleffs fra 90’erne til at holde i indkørslen… Og skal 2 uger til Norge på camping i sommerferien…

Jeg håber, I har lyst til at følge med – mens Det store hvide skrummel bliver til Det lille graa hotel 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *