Den perfekte julegave

– Og nej mænner, det er ikke den perfekte julegave at give sin kæreste eller kone… Men det er den perfekte julegave at få af sin mor eller måske sin arbejdsplads.

Og nej, det er ikke sexlegetøj. – Jeg vil da gerne indrømme, at manden ikke har set så vågen ud i flere måneder, som han gjorde, da jeg pakkede den her fætter ud💗

Jeg kan ligeså godt sige det, som det er; det er et strygejern. Eller nærmere en steamer. Dvs. den damper tøjet glat!  Og kan man så det? Ja, det skal jeg lige love for, at man kan…

Nå men jeg hader at stryge. Jeg har strygetøj til at ligge fra før årtusindskiftet. Jeg har sågar mange stykker tøj, som jeg har købt, brugt, vasket – og når det så skulle stryges, er det ikke kommet videre, så nu har jeg besluttet mig for at afprøve steamer-fidusen.

What to do? 

Først skal man have fat i noget destilleret vand, for der må ikke komme kalk i maskineriet. Men det kan man købe i Føtex til 8 kr, så det skal heller ikke stoppe dig.  Så skal der fyres op. I stikkontakten med den- 20 sek. og lampen lyser grønt; så er det bare at dampe derudaf. Og det er simpelthen så nemt.

Det er intet mindre end genialt. Og så er det også så sjovt, at jeg overvejer at blive sådan en dygtig lille pølsevogn af en kone, der bare lever og ånder for at stryge mande-skjorter😂

Den kan købes på Steamery.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *