En drøm af en make-over

Vores soveværelse skal have en make-over… Shhhhhh…. manden ved det ikke endnu😉 Her kommer nogle bud på de ting, jeg drømmer om; jeg får nok ikke råd til det hele- men kig med- måske bliver du inspireret.

Det hele startede med et behov for nye gardiner. De her er helt fantastiske, synes jeg.

Majgull fra Ikea 329,-

Og så det her helt fantastiske møbel. Jeg kan næsten ikke være i mig selv over, hvor fedt jeg synes, det er…

Maly fra Ilva 4999,-

Farver skal der også til:

Jeg er helt vild med brune nuancer for tiden – og gerne sammen med noget lyserødt eller lilla.

De her nuancer er fra Sadolin. Jeg bruger stort set altid Sadolins maling. Jeg har ingen anelse om, det er bedre eller ringere end andre brands, men de har den her app “Visualizer”, som gør udslaget for mig. Her kan man se farverne, og også tage et billede af sit rum, hvor man så kan simulere at male væggene med en hvilken som helst farve. Genialt! (Og ganske usponsoreret)

Puder, kan man aldrig få for mange af, her er et par bud:

Velour fra Tinytiny 289,- Jeg har den allerede i lyserød og elsker den… Tinytiny har også den lækre plaid herunder til 599,-

Pudebetræk fra Gharma til 175,- Jeg har før anbefalet jer at kigge forbi Gharma, som importerer smukke varer fra Nepal. Line, som er indehaveren, har et stort hjerte for Nepal og det nepalesiske folk, hvorfor der også går en bid af overskuddet tilbage til Nepal.

Jeg har også længe gået og drømt om at gøre noget ved vores lidt kedelige sengegavl fra Ikea. Jeg overvejer det her velourstof fra Stof og stil:

Jeg har også forelsket mig i den her stol fra Room8, som man lige kan smide sin morgenkåbe henslængt over (hvis man havde sådan en…)

Room8 1499,-

Man må heller ikke glemme planter: mit seneste plant-crush er fredsliljen. Fredsliljen tåler lettere udtørring, står der altid på plantesedlen – og det skal jeg fandme love for. Jeg har før glemt at vande sådan en i måneder – og ligeså snart den lige blev oversjasket igen, rejste den sig lystigt op. Jeg har også en formodning om, at den sætter flere blomster, hvis man piner den lidt, men det står for egen regning.

Bakker til smykker – fra Ikea 79,-

 

Til sidst skal der jo et tæppe på gulvet, så man ikke får kolde fusser:

Jeg er vild med de her – begge fra Hmhome

 

Tak – fordi du kiggede med…

– Tror du, manden opdager det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *